Pitkän tauvon jälkeen päätin jatkaa blogin kirjoittamista. Edelleen tavoitteena olisi antaa vinkkejä miten treenata ja saada tuloksia. Käyn kuntosalilla jossa on paljon ryhmäliikunta tunteja ja tavoitteeni on  käydä 34 erillaista ryhmäliikunta tuntia kuukaudessa. Olemme ystäväni kanssa lyöneet pienen vedon että pystynkö haasteeseen. :)

Lopetin viimeksi koska en ollut varma että lukeeko näitä kukaan? Uudet ystävätkin on terve tulleita ja minulle saa tulla juttelemaan jos on jotain mielenpäällä.

Nyt ikää on 28 vuotta ja painan 106 kiloa. Olkapää ja polvi on edelleen rikki joten en pysty nostamaan penkkiä laintaan enkä kyykkäämään. Olen käynyt yksityisellä lääkärillä ja arvauskeskuksessa olkapää vaivan vuoksi mutta tuomio oli että paranee varmaan ajan kanssa, voi mennä useampi vuosi. Kietäjä kalvo on ilmeisesti rikki ja ollut lihasrepeymä. Polvi on ollut useaman vuoden leikkausjonossa ja siitä on mennyt molemmat kierukat sököksi. En ole halunnu mennä omaa tyhmyyttäni leikkaukseen koska ei se vaikuta elämääni niin paljon. jotain liikkeitä täytyy salilla jättää pois. Personaltreinenr  teki minulle  3 osainen ohjelma jossa huomioitu olkapää sekä polvi.

Pyrin käymään joka päivä tekemässä yhden treenin ja katsotaan miten paino alkaa putoamaan yritän myös muuttaa vähän ruokavaliota parempaan suuntaan. Siinä vinkin olisivat enenmmän kuin tervetulleita! muutkin kuin että syö vähemmän ja liiku enemmän :) Maailmassa ei olisi lihavia ihmisiä jos se olisi niin yksin kertaista. Minä pidän ruuasta ja kiduttamaan en itseäni sentään ala että söisin porkkanan päivässä. Iso mies tarvitsee ruokaa ei treeneistäkään muuten tule mitään. Hauskaahan ei laihduttaminen kuulu olla mutta kyllä sitä pitää pystyä myös nauttimaan elämästä.

Mukavaa kesää kaikille!