Tulipa taas käytyä semmoisella tunnilla että tunsi jotakin tehneensä! Mielipiteeni muuttui GRIT CARDIO ei olekkaan paras tunti vaan kahvakuula!

Tempo oli kova ja treenissä tehtiin paljon heilautuksia, nostoja ja kyykkyjä. Tauvot eivät olleet pitkiä tai ainakin se siltä tuntui ja tässä voi haastaa itsensä. Liikkeet olivat kolmi osaisia esim. Kyyky ja kahvakuula ylös 1 min, heilautus 1 min ja punnerruksia 1 min. Itse olen kilpailuhenkinen ihminen ja tietenkin yritin tehdä aina eniten toistoja mutta yritin pitää silti tekniikan kohillaan koska siitä minulla on huonoja kokemuksia että tekniikka kusee, paikat menee vaan rikki.

Aijon varmasti mennä uudestaan tälle tunnille ja parasta tässä on itsensä haastaminen! Voit tehdä vähemmän toistoja halutessasi mutta vetäjä näyttää aluksi tahdin ja se on todella nopea.

Tunnin jälkeen hyvä että jaksoi kävellä kunnolla, olin ihan hiestä märkä mutta menin vielä venyttely tunnille ja tuo (L) tarkoittaa että se on lämpö tunti. Katossa olevat lämmittimet ja infrapuna ovat päällä ja lihakset lämpiävät tunnilla ja tulee hiki.

Oletin että seuraavana päivänä olisin ollut ihan rikki mutta venyttelyn ansiosta ei ollut paikat kipeät.